Szabályzat
SzabályzatA szobákat 14 órától lehet elfoglalni de szívesen látjuk a korábbi időpontban érkező vendégeket is, a szobákat a takarítás függvényében tudják átvenni. Addig megpihenhetnek az udvaron, nyáron használhatják a medencét, a vendégház udvara nyújtotta lehetőségeket. A szobákat 10 óráig szíveskedjenek átadni, de az udvar a fürdőmedence stb. egész nap használható.
A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

Parkolás:
Egy szobához egy parkoló grátisz ezen felül minden autó után 1000 Ft/nap.

A vendégházban a dohányzás mellőzését kérem!
Dohányzás a szobához tartozó erkélyen vagy az udvaron a kijelölt helyen lehetséges.

Vendégeink nyugalma érdekében a medencét 8-22 óráig lehet használni. A medencéből a vizet kimerni, vízbe homokot homokozó játékot bevinni szigorúan TILOS! Mindezért a szülők anyagi felelősséggel tartoznak.

A fürdőmedencét, a játszóteret, az udvart, a csigalépcsőt, az erkélyeket, egyéb berendezési és felszerelési tárgyakat mindenki saját felelősségére használhatja. Kiskorúak, gyermekek, csecsemők szigorúan szülői illetve gondviselői-felügyelet mellett vehetik igénybe a vendégház nyújtotta lehetőségeket.

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.

A Vendégházban a Vendégeknek lehetőségük van látogatók fogadására. A nyitva tartáson túl maradó vendégeknek a mindenkori szállásdíjat számolom fel.

Kutyát, macskát a vendégház előzetes egyeztetés után fogad: (1500-2500 Ft/éj)

A Tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal, és kártérítés megfizetésére nem kötelezhető természeti csapás, tűz, illetve önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. áramszünet). Felhívom a Vendégek figyelmét a ház és az autó mindenkori bezárására, az értékek elvesztése vagy lopás elkerülése érdekében.

A tulajdonosnak jogában áll azonnali hatállyal a Vendégházból eltávolítani azt a Vendéget, aki nem tartja be a rendszabályzatot, vagy viselkedésével zavarja a többi szállóvendéget.

Abda a Rábca ölelésében

Szobafoglalás

Foglalja le apartmanját weboldalunkon kényelmesen, kedvezményes áron!

  • Tovább...

Wellness Akciónk!

Vendégeink 10% kedvezménnyel vált- hatják meg nálunk a Győri Gyógy-, thermál- és élményfürdőbe belépője- gyüket!

  • Tovább...

Galéria

Viktória Vendégház Abda Viktória Vendégház Abda Viktória Vendégház Abda

Tovább a galériába...